dinsdag 3 maart 2015

Beeren Bodywear nu verkrijgbaar in de webshop van Basic Mode

Beeren Bodywear nu verkrijgbaar in de webshop van Basic Mode !


Het assortiment van Basic Mode is nu uitgebreid met het oer Hollandse merk BEEREN. De collectie van BEEREN bestaat uit ondergoed , t-shirts , singlets , longsleeves voor mannen , vrouwen en kinderen.

Basic Mode start met de mannenlijn van BEEREN BODYWEAR . Een solide producent van kwaliteit t-shirts . Zowel in katoen als in stretch. De fabrikant is Engelvaart uit Waddinxveen.

Kenmerk van BEEREN is de rondgebreide productie methode. Daarom het de t-shirts geen zijnaden. Dit zorgt voor een zeer fijne pasvorm en langere levensduur. Ondanks de zeer gunstige prijs gebruikt BEEREN hoogwaardige ringspun garen van katoen.

Basic Mode Webshop bied de t-shirts , singlets , longsleeves en boxers aan in 3 - packs . Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs dus . Bij grotere aantallen ( bijvoorbeeld voor bedrijven en organisaties) is het verstandig om contact op te nemen met de webshop . Basic Mode kan snel bij BEEREN BODYWEAR bestellen en goederen leveren in Nederland binnen een paar dagen. 

Beeren Bodywear t-shirts en ondergoed bestel je online via de webshop van Basic Mode en Jeans uit Emmen. Grote keuze in basis kleding . Gratis verzending , snelle levering , voordelige packs ! 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten